Werkwijze


tevreden klant Wij gaan in een aantal stappen te werk totdat u als klant geheel tevreden bent. Hieronder volgen onze stappen.
U neemt contact met ons op en geeft aan wat u precies wilt. Wat u mooi vindt zoals de opzet, lay-out en kleuren, waarover de site gaat, enz.
Hierbij zijn voorbeelden altijd handig van wat u mooi vindt.
U stuurt per email uw teksten en eventuele afbeeldingen.

Wij maken dan een voorbeeld van de site en zodra de eerste opzet klaar is wordt deze met een Preview er doorheen aan u getoond. U heeft de mogelijkheid om suggesties aan te dragen voor de inhoud/layout. Wanneer teksten moeten worden geredigeerd of er foto's moeten worden ingescand wordt er een meerprijs berekend.
Wanneer de wijzigingen in het redelijke blijven blijft de prijsopgave hetzelfde, wilt u veel wijzigen dan maken wij een nieuwe offerte.

Zodra uw website goedgekeurd is werken wij hem helemaal uit. Zodra de site klaar is nemen wij contact met u op. Wij maken dan een factuur op en sturen deze naar u toe. Na betaling van de factuur plaatsen wij uw nieuwe website op het internet, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Als u nog vragen heeft over hoe wij te werk gaan of u heeft liever een iets ander verloop van deze stappen dan kunt u altijd contact opnemen en kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.