websites maken

Mogelijkheden websites

Informatie over het laten maken van een informatieve website, bijvoorbeeld voor uw bedrijf, vind u op onze pagina Website laten maken. Naast deze informatieve websites is er nog veel meer mogelijk. Wij kunnen elke gewenste functionaliteit inbouwen in uw website.

Voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

  • Contactformulier
  • Gastenboek
  • Blog
  • Beschikbaarheid voor hotels/vakantieverblijven
  • Reviews
  • Fotoalbum
  • En nog veel meer….

Wij kunnen ook functionaliteiten voor uw website op maat maken zodat in principe alles mogelijk is.
Kleine functionaliteiten zoals een contactformulier en een gastenboek zijn bij de prijs van een website inbegrepen, uitgebreidere functionaliteiten leveren wij tegen meerprijs, dit gebeurt altijd in overleg.

Webwinkels
Wij doen alleen kleine webwinkels en alleen in overleg. Hiervoor geldt een meerprijs aangezien een webwinkel meer functionaliteiten heeft dan een informatieve website. U kunt altijd contact met ons opnemen, dat kunnen we kijken of we op het gebied van webwinkels iets voor u kunnen betekenen.

Zelf uw website aanpassen
Uw website kunt u zelf beheren d.m.v. een eenvoudig bedienbaar beheersysteem wat bij de website geleverd wordt.
Met dit beheersysteem, ook wel CMS genoemd, kunt u de teksten en foto’s van uw website zelf direct online aanpassen. Dit is erg handig als u bijv. prijzen wilt aanpassen of een aanbieding op uw site wilt plaatsen o.i.d. Zo is uw site altijd actueel. Wij maken hiervoor gebruik van WordPress, dit is het populairste en meest gebruikte CMS systeem.
Uiteraard is het ook mogelijk om alle aanpassingen door ons te laten doen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.