Webdesign Zeeland

Werkwijze

werkwijze

Wij gaan in een aantal stappen te werk totdat u als klant geheel tevreden bent. Hieronder volgen onze stappen.
U neemt contact met ons op en geeft aan wat u precies wilt. Wat u mooi vindt zoals de opzet, lay-out en kleuren, waarover de site gaat, enz.
Hierbij zijn voorbeelden altijd handig van wat u mooi vindt.
U stuurt per email uw teksten en eventuele afbeeldingen.

Wij maken dan een voorbeeld van de site en zodra de eerste opzet klaar is wordt deze als Preview aan u getoond. U heeft de mogelijkheid om suggesties aan te dragen voor de inhoud/layout. Wanneer teksten moeten worden geredigeerd of er foto’s moeten worden ingescand wordt er een meerprijs berekend.
Wanneer de wijzigingen in het redelijke blijven blijft de prijsopgave hetzelfde, wilt u veel wijzigen dan maken wij een nieuwe offerte.

Zodra uw website goedgekeurd is werken wij hem helemaal uit. Zodra de site klaar is nemen wij contact met u op. Wij maken dan een factuur op en sturen deze naar u toe. Na betaling van de factuur plaatsen wij uw nieuwe website op het internet, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Als u nog vragen heeft over hoe wij te werk gaan of u heeft liever een iets ander verloop van deze stappen dan kunt u altijd contact opnemen en kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.