Mogelijkheden websites

Informatie over het laten maken van een informatieve website, bijvoorbeeld voor uw bedrijf, vind u op onze beginpagina. Naast deze informatieve websites is er nog veel meer mogelijk. Wij kunnen elke gewenste functionaliteit inbouwen in uw website.

Dynamische websites
Een dynamische webpagina is een webpagina die in realtime wordt samengesteld (gegenereerd), exact op het moment dat de bezoeker de pagina opvraagt. Het samenstellen (genereren) van een webpagina gebeurt door het uitvoeren van programmacode ook wel scripts genoemd. Heel vaak maakt het programma gebruik van een database.
Voorbeelden zijn bijvoorbeeld:
Een gastenboek, contactformulier, enquette (poll), nieuwsbriefsysteem
Een forum
Webblog
Webwinkel
Beschikbaarheid voor hotels/vakantieverblijven
Beoordelingen van uw producten
Fotoalbum, waarbij u zelf foto's en fotoalbums kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen. Foto's van een digitale camera worden automatisch verkleind door ons systeem zodat ze in het fotoalbum passen. Dit is ook handig voor portfolio websites.
en nog veel meer....

Al deze programma's kunt u zelf beheren d.m.v. een eenvoudig bedienbaar beheersysteem (CMS) wat bij de website geleverd wordt.

Wij kunnen deze programmacode (scripts) voor u op maat schrijven zodat in principe alles mogelijk is. Ook de databases maken wij voor u op maat aan.
Kleine scripts zoals een contactformulier en een gastenboek zijn bij de prijs van een website inbegrepen, uitgebreidere scripts leveren wij tegen meerprijs.

Beheersysteem (CMS)
Met het beheersysteem, ook wel CMS genoemd, kunt u de teksten en foto's van uw website zelf direct online aanpassen. Dit is erg handig als u bijv. prijzen wilt aanpassen of een aanbieding op uw site wilt plaatsen o.i.d. Zo is uw site altijd actueel. Wij maken hiervoor gebruik van Wordpress, dit is het populairste en meest gbruikte CMS systeem.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.